neděle 22. října 2017

Už je to rok

Je neděle, 22. října 2017, a už je to rok, co žijeme bez Trišky.

Kdykoli příště řeknu "to ještě žila Triška", bude to znamenat, že už je to víc než rok, že už to není vloni. Že už je to dávno. Čtrnáct usušených růží z pohřbu se brzy definitivně rozpadne. Před rokem jsme ztratili její život, teď začínáme ztrácet živoucí vzpomínky. Kolik jsem toho už nadobro zapomněla!

V televizi analyzují výsledky přelomových voleb. Já si analyzuju svůj přelomový rok, tak jiný, než všechna moje léta před ním. Pořád mi to přijde neuvěřitelné a neuvěřitelně hrozné. Pořád je to absurdní. Pořád s tím nejde nic udělat. Pořád to musím zvládat. Pořád přežívám.

Pořád vzpomínáme.           
                                        

Děkujeme všem, kdo vzpomíná s námi.

5 komentářů:

  1. Nemůžu vzpomínat, neznala jsem ji. Ale myslím na ni. A na Vás. Ten rok nic neznamená, není proto pro Vás o nic vzdálenější. Jsem ráda, že se tu o své myšlenky takhle dělíte. Že jste otevřená a přímá. A jestli nechcete, k tomu soudu nechoďte, nenuťte se. A je to fakt krásná holčička. Renina

    OdpovědětVymazat
  2. Cítím s vámi jako matka, žena. Když jsem vás blog četla poprvé a hned všechno brecela jsem cely večer. Člověk ma pocit ze když se mu něco takového stane musí se přestat točit svět. Jenže najednou zjistíte ze tráva roste dal, ze se řeší Ano či Top.
    Drz té se nebojte žít nebudeme věcně. Jednou se všichni setkáme.

    OdpovědětVymazat
  3. Nevím, co napsat, do očí se mi derou slzy... A je to tak, život se točí dál... ♥ D.

    OdpovědětVymazat
  4. Od doby, co jsem našla váš blog, na vás i Trišku myslím. Opatrujte se.

    OdpovědětVymazat
  5. Kdyz jsem se dostala k tomuhle blogu, mela jsem zvlastni pocit. Takovej, ze vsechno znam, ze mi to je necim blizke. Pripadala jsem si jak ve zvlastnim snu a brecela jsem od prvni vety. Vsechen ten popis od nemocnice az po obrad. Pak mi docvaklo, ze asi vim o co jde, protoze jsem kolem nehody projizdela. Nebylo dne, kdy bych si nevzpomnela. Ale nevedela jsem jak to dopadlo. Jen ted tusim, ze zijete nekde tady blizko me. Stale na vas myslim a posilam tal vzacnou zivotni silu a energii.

    OdpovědětVymazat